Átlőtték a fülem 3hete. Már volt egy lyuk benne, felé lövettem. Miért nem gyógyult be azóta sem?
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de a 3. fülbevaló a fülben már lehet részben porcos részben, ezért nehezebb a gyógyulása. Nekem is volt 3. fülbevalóm, hónapokig nem akart begyógyulni, pedig először az alap fülbevaló volt benne, utána pedig arany. De begyulladt, vérzett, úgy fájt, hogy nem tudtam aludni rajta :S Utólag mondták, hogy inkább szúratni kellett volna.
Most nemrég lett tragus piercing a fülemben, azt szúrták, és szépen, hamar gyógyul.
1. vagyok. Mindenképpen szúrasd! Egyébként én is még mindig szenvedek a gyógyulással, mert éjjel piszkálja a párna a fülbevalót. Kifejezetten nem javasolják, de én akkor is használok rá Tetran kenőcsöt. 1-2 óra múlva már nem fájt.
A 4. lyukat hagynom kell benőni, mert kiálló részbe szúrták, és éjjel megőrülök tőle. Én 6 mm-es szárú ajakpiercingeket tettem a fülbevalók helyére. A hátulja olyan, mint egy szögé, így nem zavar alváskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!