Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Maradandó égési heg?

Firefox785 kérdése:

Maradandó égési heg?

Figyelt kérdés
Üdvözlet. Úgy egy hónapja a munkahelyemen egy kisebb forró cső hozzáért az arcomhoz és úgy 2 cm-ren eléggé megégett.Igaz már több mint egy hónap telt el még mindig látszik a seb rendesen.Igaz egy világosabb a seb de még látszik rendesen hogy beleégett szóval arra lennék kíváncsi hogy eltűnik-e egy idő múlva

2013. jan. 31. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban vegyél kenőcsöt,kenegesd,elmúlik.

Én a combomat öntöttem le éppen fövő kávéval (kotyogósban),2 hónap kellett mire nem volt gennyes.1 év után lett szép,most 2 éve volt,már semmi nem látszik.

2013. jan. 31. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb 1 év után múlt el teljesen az égési heg.
2013. jan. 31. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Én aloe vera géllel kentem, minden este, nem tudom hogy attól-e, de maradéktalanul eltűnt a helye.
2013. jan. 31. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát az attól függ, hogy milyen súlyos az égési seb.

Mert nekem volt egy olyan balesetem, hogy egy kávéfőző felrobbant mellettem kb. 12 éve és még most is megvan a helye, ott nem is nől szőr és tiszta sima ott a bőr, viszotn volt egyszer, hogy a konvektornak nekidőltem és a mintája belégett a hátamba és kb. 2 hónap alatt múlt el a mintája a hátamról:D

2013. febr. 2. 18:23
 5/7 A kérdező kommentje:
És mélyen égett bele a mintája a hátadba?
2013. febr. 10. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát hogy mondjam.Kitapinthatóan égett bele, de nem annyira, hogy a bőröm elszenesedjen vagy ilyen durva dolgok, csak épp, hogy hozzáért és amilyen gyorsan tudtam elugrottam.A minta kb. 2-3 mm mály hullámokban égett a hátamba, a konvektor pedig rácsos volt, vagyis vízszintes rácsok egymástól kb. 8 mm-re.
2013. febr. 10. 19:32
 7/7 dieta ***** válasza:
Volt egy balesetem komolyan megégtem a testem minden részén.A hegek nem látszanak (az orvos eltávolította a megéget bórfoszlányokat), de a testem azon részén ahol nem takarja ruha még télen is világosabb.Nyáron barnul de kevésbé mint a körülőre levő sérülésmentes rész.Egyszerűen olyan mintha festékhiányos lenne .
2013. febr. 11. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!