Milyen a gyógytestnevelés? Mivel tudnám elérni, hogy ne kelljen órákra járnom, hanem gyógytesire?
Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 21:05
1/13 anonim válasza:
Ahhoz kell valamilyen ortopédiai probléma, pl. gerincferdülés. De miért akarsz te magadnak ilyet? Inkább igyekezz tesiórán kívül többet mozogni, akkor nem fogod annyira megerőltetőnek érezni a foglalkozásokat.
2/13 A kérdező kommentje:
Duci vagyok, baj van a pajzsmirigyemmel, gyógyszert még nem kaptam, nem szeretnék leégni, meg ilyenek.. :S
2009. szept. 2. 21:08
3/13 anonim válasza:
Akkor beszélj az orvosoddal, hátha ad neked felmentési papírt, de mindenképp mozogj valamilyen formában, mert az kell az egészségedhez.
4/13 anonim válasza:
Duci gyerekek pl magas vérnyomással járnak gyógytestnevelésre! Házi orvos beutalhat belgyógyászatra,ott kivizsgálnak és ha komolyabb baj van elküld gyógytesire és akkor nem kell a sima tesi óra, de ehhez komoly betegség kell! Ne akarj ilyet magadnak! Ne foglalkozz a többiekkel, tudom, h most ciki, de ah idősebb leszel alakul! Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, igyál sok folyadékot és tessék mozogni! Hány éves vagy? Hány kiló? Fiú/lány?
Egy gyógytestnevelő
5/13 anonim válasza:
vagy elég ha aztmondod, szokott fájni a hátad pl. persze ha valós probléma van,akkor ugye célszerű azt megoldatni
6/13 A kérdező kommentje:
16 vagyok, 100 kg, és lány... köszi a válaszokat
2009. szept. 2. 22:15
7/13 anonim válasza:
Én gyógytesis vagyok, pedig kb. semmi bajom, a körzeti orvosom simán ír igazolást, ha kérek, mondjuk annyit mondok, hogy nem bírom azt a megterhelést és ennyi. A gyógytesi jó, mert nálunk heti egyszer van kb. fél óra, nem megerőltető és mindig garantáltan 5-ös leszel. :) Ja, és a sulis tesik alatt nekem lyukasórám van.
8/13 anonim válasza:
figyi, ha 16 évesen 100 kilós vagy, elég csak megmutatnod magadat a gyermekorvosodnál, kiejteni a szádon azt h gyógytesi, és rögtön megis kapod a papírt
9/13 anonim válasza:
Gyógytesire túlsúly miatt is lehet járni..
vagy hanyag tartás vagy ilyen "hülyeségek" miatt is ami minden 2. embernek van.. szerintem simán el lehet intézni a gyógytesit..
én gyógytesis vagyok és szerintem tök jó.. nem is olyan fárasztó de megmozgató:)
10/13 anonim válasza:
aki írta hogy jár gyógytesire, az hova jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!