Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyakori WC-re járás, lehet...

Gyakori WC-re járás, lehet ellene tenni valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A következő lenne a panaszom: Már pár éve minden nap egymás után többször is elmegyek "nagy" WC-zni, van mikor 5 van mikor 10 percenként. Apámék arra tippelnek hogy sokat stresszelek és ez miatt van, pedig nem érzem soha hogy feszült vagy ideges lennék. Reménykedem benne hogy tudtok valamennyit segíteni rajtam.

2009. szept. 2. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy nincs türelmed elüldögélni addig, amíg kijön az egész, ezért kell többször visszamenned?
2009. szept. 2. 18:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

felteszem hasmenésed is van.

ennek két oka lehet, vagy valójában stresszelsz csak nem veszed észre, vagy az emésztéseddel nincs rendben valami. Az első esetben át kell gondolni a dolgaidat. Én pl vizsgaidőszakban voltam így, ettem valamit és egyből görcsölt a hasam és f*stam, pedig meg mertem rá halál komolyan esküdni hogy nem vagyok stresszes, tényleg úgy éreztem hogy nem. De így utólag belegondolva mégiscsak az voltam, mert a vizsgaidőszak végeztével elmúlt.

A másik lehetőségre pedig ha leírod a kajáidat akkor okosabbat lehet mondani, lehet valamit nem emésztesz jól és azért, vagy már élből tönkre van menve a béflórád gyógyszerek cigi v alkohol miatt, vagy csak a nem megfelelő kaják miatt.. szóval ha ez van írj részletesebben magadról

2009. szept. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!