Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen esetben fog...

Szerintetek ilyen esetben fog az orvosom ennyi időre visszamenőleg igazolást adni?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, egy hétre visszamenőleg nem ad, vagy hasonló. Nekem péntektől kellene, de csak szerdára van az orvosnál időpontom. Pénteken lettem rosszul a suliban a 3. órában, hazaküldtek egyből. Nem tudtam elmenni aznap az orvoshoz, délig rendelt, én meg folyamatosan hánytam. Úgy voltam vele, hogy hétvégén szedek b6-ot meg diétázom, kihúzom vele máig, aztán ma elmegyek. Nem volt időpontom mára, mert elhagytam azt a kis lapot, amin a rendelő száma volt és mindig a tárcámban hordtam. Szóval bepróbálkoztam, hogy elmegyek ma a rendelési idő vége előtt fél órával, aztán majd utolsónak megvizsgál, máskor is volt már erre példa. Igen ám, de még háromnegyed 12-kor (ma is 12-ig rendel) is tele volt az egész hely, semmi esélyem nem volt. Megkérdeztem tőle, hogy ott maradjak-e, és megvizsgál utolsónak, vagy inkább kérjek időpontot máskorra. Az utóbbit javasolta. Holnap délutánra kaptam is volna időpontot, de az nekem nem jó, mennem kell mindenképp egyetemi előkészítőre. Szóval végül a szerdában állapodtunk meg. Szerintetek így péntekig visszamenőleg fogok kapni igazolást, ha már ma is elmentem, szóval nyilván tudja, hogy már ma is beteg voltam? Nagyon megszívnám, ha nem, 12 igazolatlan órát jelentene :/ Köszi!
2013. jan. 28. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Egy napra sem adhat visszamenőleg igazolást, mert nem tud elszámolni vele a TB felé - hogy az orvos mit "nyilván tud", az teljesen lényegtelen az igazolás szempontjából.
2013. jan. 28. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
3 napra még simán szokott visszamenőleg adni, csomószor a betegségem 2. 3. napján megyek el hozzá, csak a péntekkel vagyok bajban, mert az múlthét.
2013. jan. 28. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
... amíg az orrára nem koppintanak érte, csinálja. Te viszont ahogy olvasom, rendesen visszaélsz azzal, hogy ő szabálytalanul is adja neked az igazolást (tudod, szívességet tesz)
2013. jan. 28. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Miért élnék vissza? Nem tudtam, hogy "egy napra visszamenőleg sem adhat". Azt hittem, egy héten belül adhat. Le is írtam, miért nem jutottam el. Pénteken elmentem volna valószínűleg, ha nem 5 percenként hánytam volna.
2013. jan. 28. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!