Gyógyszer mellékhatása ha jelentkezik, mennyi idő múlva múlik el, vagy egyáltalán elmúlik e?
Figyelt kérdés
Fogfájásra kértem édesanyámtól valami fájdalom csillapítót és adott nekem valamit amit édesapám kapott!Utána néztem a mellékhatásainak,és a gyakorinál írta,hogy fejfájás,hányás,remegés!!Nálam ezek jelentkeztek és kezdek aggódni!!Nagyon megköszönném a választ arra,hogy most mit tudnék tenni!2013. jan. 28. 14:00
1/1 anonim válasza:
Mi a gyógyszer neve?
A mellékelt betegtájékoztató nem azért van, hogy a feltüntetett mellékhatások azonnal és mind jelentkezni fognak, hanem hogy ha a szer szedése alatt valami szokatlant észlelsz, mint pl. a fent említett hányás, stb. akkor abba kell hagyni a szedését. De ha az adott problémára beválik és nem tapasztalsz semmi negatívot, akkor biztonsággal használhatod.
Betegtájékoztatót MINDIG el kell olvasni, hisz nem mindegy, hogy 1 gyógyszert mikor szedsz és mivel szedsz be!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!