Mi történik, ha valaki nem oltatja be a gyermekét?
"Börtönbe kerülhet egy házaspár, mert nem adattak be néhány kötelező védőoltást a gyermeküknek. Egy másik család gyermekét a gyámügyes rendőrökkel vitetné a rendelőbe, vagy átmenetileg intézetbe rakná, hogy beoltassa."
"Mi történik, ha valaki nem oltatja be a gyermekét"
Nem egy helyen történt meg hogy egy óvoda 80%-a elkapta a betegséget amit az oltás megakadályozott volna!Azok a gyerekek megbetegítették a többit akik nem lettek beoltva!
És mi lesz ha a gyerekek negyedrésze szövődményt kap el?
hhhhh.... Jesszusom, ennél értelmesebb válaszokra (is) számítottam :( kicsit olvassatok már utána egy témának, mielőtt elkezdtek össze-vissza hadoválni. és nem válaszoltatok a kérdésre, szóval kösz a semmit. kivéve az első válaszadót, persze. a többi meg vehetné a fáradságot, és legalább azt az egy cikket elolvashatná, na meg gondolkodhatna néha napján...legalább egy kicsit... a saját fejével.
továbbra is várom a válaszokat (véleményt nem kértem, kösz!) arról, hogy "végül beoltják-e a gyereket annak ellenére, hogy a szülők nem akarják".
Szia!
Levelet küldtem erről, de ide is írok: A www.nebancs.hu-n találsz még érdemi információt az eljárásról a Jogtár fül alatt. Velük kapcsolatba is lehet lépni ez ügyben.:)
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!