Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magas vérnyomás tüneti kezelés...

Magas vérnyomás tüneti kezelése gyógyszer nélkül hogyan?

Figyelt kérdés
Ne csak a diétát írjátok válasznak,mert azt én is tudom.

2013. jan. 27. 14:28
 1/8 anonim válasza:
100%
sok fokhagyma!!
2013. jan. 27. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés, hogy mennyire magas és mióta áll fent, van-e más alapbetegség.

150 Hgmm alatt rendszeres ellenőrzés mellett esetleg lehet próbálkozni: galagonya-fokhagyma kapszula, fehérfagyöngy tea. Só bevitel minimalizálása, testsúlycsökkentés.

Relaxálás, jóga.

2013. jan. 27. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom Dr Lenkei Gábor: Élni jó! videóját a youtube on. Megfelelő étkezéssel,mozgással megszüntethető.
2013. jan. 27. 14:36
 4/8 A kérdező kommentje:

de nem tudok elmenni most orvoshoz. Folyamatosan hányingerem van, hányok, zsibbad a bal kezem, fáj a fejem, ingerült vagyok látászavarom van...folytassam?

Nem tudtok valamit még?

Az eddigi válaszokat köszönöm!

2013. jan. 27. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Sűrgősségi . Amit leírsz az már akár sztrók / stroke/ tünetei is lehetnek ! nem csak egy egyszerű magasvérnyomásé
2013. jan. 27. 14:55
 6/8 A kérdező kommentje:
hetek óta tart.
2013. jan. 27. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, a fentebb írt tünetek azok így első hallásra egy elég komoly agyi nyomás növekedést jeleznek.

Én bétablokkolót szedek már pár éve a magasvérnyomásom kordában tartására... Alapos kivizsgálások után megállapították, hogy eszenciális hyperthonia-m van.

23 éves vagyok, így nekem is megfordult a fejemben, hogy a gyógyszeres megoldás nem biztos, hogy a legjobb út, így utána jártam minden féle lehetőségnek...

Sok oldalról jártam körbe a témát ...

Különböző meridián kezelések, fokhagyma kapszula stb ...

A fentebb említett fokhagyma kapszuláról azt a következtetést szűrtem le, hogy használhat, DE! hosszabb távon megterheli a vesét eléggé komolyan.

Persze, a bétablokkoló meg a májat ... mint, köztudottan a méregtelenítés szerve...De, talán így biztosan tudhatom, hogy azért meglehetősen stabil a 120 / 80 -as vérnyomásom, amellett a pulzus számom is normalizálódott.

Szerintem ezt ne halogasd, mert komolyabb gondok is felléphetnek emiatt...

2013. jan. 29. 08:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm.
2013. jan. 29. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!