Szerintetek igaz-e az, hogy már régóta megtalálták a rák ellenszerét, csak nem akarják kiadni?
csak kevés fiatal lesz rákos, a legtöbb rákos már túl idős ahhoz, hogy szaporodjon.
Azokban az országokban, ahol túlszaporodnak az emberek, kevés a rákbeteg, mert a legtöbb ember fiatalon meghal, és amúgy sem tudnák megvásárolni a csodaszert, mert nagyon szegények.
Elég ostoba dolog lenne azzal próbálkozni, hogy így oldják meg a problémát.
Ha már összeesküvés elméleteket gyártunk, akkor én abban jobban hiszek, hogy a gyógyszer gyártó cégek nem engedik forgalomba hozni, hiszen nagy üzlet a daganatos betegségek kezelése, gyógyítása bár ennek a szernek a piacra dobása se lenne kisebb bevétel).
Ha viszont nem hiszek ezekben az elméletekben, akkor én nem hiszek benne. Nagyon sokféle daganat típus van, szerintem az orvostudomány még nem tart ott, hogy mindre meglegyen a gyógyszer. Ha nem így lenne, akkor nem halnának meg politikailag befolyásos emberek daganatos betegségekben.
ha létezik egyáltalán ellenszer,aminek kifejlesztésére száz milliárdokat költettek,valószínű,hogy ingyen oda is adják bárkinek.
Nehéz kérdés.Szerintem kacsa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!