Normális a súlyom?
A te korodban normális, mert most dolgoznak a hormonok. Ne izgulj, be fog állni. Attól is függ persze, hogy fiú vagy lány, könnyű- vagy nehézcsontú vagy, valamint, hogy mennyire vagy izmos. Az izom nehezebb, mint a háj.
Az ideális az, ha a magasságodból kivonsz 100-at, majd abból 10 %-ot. Tehát : 177 - 100 - 8 = 69 kg. Nehogy fogyókúrázz, mert kialakulhat a jojó effektus, inkább sportolj valamit.
persze szerintem normális,de mérd meg a test zsírod.Attól függ,hogy hogy nézel ki,hogy mennyi a testzsírod.Pl nekem 23%-os a testzsírom ami azt jelenti,hogy a testem 23%-a zsír.Tehát a testsúlyom 54kg az életkorom 14 éves fiú.
a testem 23%-a zsír,tehát az én esetemben 13kg háj van rajtam.Ez a testzsírszázalék.Mérd meg a tiédet és írd meg akkor megmondom ,hogy normális e vagy tehetsz fel képet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!