Radon kérdése:
Mi lehet ez a köldökömön?
Figyelt kérdés
Ez nőtt a köldökömre 2 napja. Vízhólyag szerü. Nem fáj, nyomásra sem különösen érzékeny, de nagyon idegesít.
2009. szept. 1. 09:52
1/4 anonim válasza:
szerintem valami szemölcs, de nem vagyok orvos.. bőrgyógyászat, majd ott megmondják és az esetleges kezelést is
2/4 anonim válasza:
huh...hát én ezzel futnék azonnal az orvoshoz...:S
vagy kinyomnám.
3/4 anonim válasza:
sztem menj el bördokihoz. Nem vagyok orvos, de sztem nem vmi veszélyes cucc, főleg ha 2 nap alatt jött ki. Menj el és ird meg hogy mi volt. Szorítunk!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nah, dokihoz nem jutottam el, mert kifakadt, valszeg vízhólyag volt. Nejem szerint bográcsozáskor megégettem magam és mivel a köldökön nagyon érzékeny a bőr azért lett ez a feneség. Hajlok elfogadni ezt a véleményt (dokitól félek)
2009. szept. 9. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!