Hogyan tudnám felhozni az anyukámnak hogy szetetnék elmenni nőgyógyászhoz? 13/L
Figyelt kérdés
Tudom hogy úgyis azt mondaná,hogy minek?!2013. jan. 23. 20:38
2/9 anonim válasza:
De csak úgy poénból, vagy mi? Ha úgy érzed gond van, akkor: "anya, ez és ez van, mi legyen?"
3/9 anonim válasza:
Miért akarsz elmenni? Viszket, fáj, folyásod van? Ha igen, és ezt elmondod anyukádnak, biztosan nem fogja azt mondani, hogy minek. De akármi legyen is az oka, hogy el akarsz menni, azt oszd meg anyukáddal, és megérti, hogy miért akarod.
4/9 anonim válasza:
Látod?? Itt senki sem az Anyád,és mindenki azt kérdezi,hogy miért.
A kérdés jogos.
5/9 anonim válasza:
Miért ne mehetne? Elég nagy lány, lehet, hogy lennének kérdései az orvoshoz, vagy akármi. Szerintem igenis jó, hogy el akar menni, kivizsgáltatni magát, ha 13 évesen, akkor 13 évesen. Anyaként örülnék, hogy a lányom gondol ilyenekre, el is kísérném.
6/9 A kérdező kommentje:
Egy korábbi kérdésemben azt a választ adták hogy menjek el.( arról van szó hogy a hasamon,hátamon is van sötét színü szőr...inkább pihe)
2013. jan. 23. 22:26
7/9 anonim válasza:
Itt mindenkinek azt mondják, menjen el nőgyógyászhoz...szerintem neked nem kell, lehet fekete a szőröd, ennyi.
8/9 anonim válasza:
A sötét pihék még semmit sem jelentenek. Ha egyéb tüneted nincs, akkor ezzel nem érdemes orvoshoz menni, mivel ez önmagában még nem jelent semmiféle betegséget vagy hormonális eltérést. ez egy egyszerű esztétikai probléma, amivel nem nőgyógyászhoz, hanem kozmetikushoz kell fordulni, aki 5 perc alatt rendbe teszi.
9/9 anonim válasza:
Ez nem a nőgyógyász dolga.Hamarabb az endokrinológusé.
De azt hiszem,ilyen típus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!