Miért nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
lassan 1 hete nem tudok rendesen aludni.. viszonylag korán szoktam lefeküdni, fél 9 - 9 körül, és csak feküdni tudok, majd éjfél, 1 óra körül sikerül elaludnom, de aztán fel is ébredek pár óra múlva. alig alszom, és egyre fáradtabb vagyok nap közben. 16 éves vagyok és semmi probléma nincs ami miatt ne tudnék aludni. (stressz stb.) kénytelen voltam itthon maradni a héten, a fejem is fáj, erőtlennek érzem magam és enni sem kívánok.. kérlek segítsetek!!:(2013. jan. 23. 10:49
1/3 anonim válasza:
Szerintem a hormonok...a te korodban, ha valóban nem áll fenn más lelki ok. Szerintem ne feküdj le olyan korán, a fél 9-9 elég korainak tűnik. Az ember amúgyis szakaszos alvó, ennek evolúciós okai vannak, az csak a mesében van, hogy vki lefekszik és úgy alszik mint a kalapács hajnalig.
Hallgathatsz vmi jó kis relax zenét is, én azon mindig bealszom.
2/3 A kérdező kommentje:
muszáj korán lefeküdnöm, mert hétközben 5kor kelek.
2013. jan. 23. 11:12
3/3 anonim válasza:
Nekem is ez van. Én úgy oldottam meg, hogy elmentem futni, kifáradtam, és jobban tudtam aludni, de mostanában lusta vagyok, meg hideg is van. De ha valamit mozognál este, az segítene. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!