Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Porckorong sérv esetén jobb a...

Porckorong sérv esetén jobb a földön aludni?

Figyelt kérdés

Egyik fórumon ezt javasolják, a másikon ellenzik. Akinek volt/van sérve, mit javasol? Otthon ki lehet gyógyulni belőle?

Orvosnál még nem voltam, szóval talán nem is sérv, de pár napja beugrott a derekam, másnapra jobban lettem. Azóta néha fáj (főleg ülés után), néha nem, de fájdalomcsillapító nélkül is elviselhető.

2013. jan. 8. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Bár ez már régi kérdés,talán így is segíthet.A válasz,nem.Nekem volt,műtöttek is.Nem lehet kigyógyulni belőle,de "kordában tartható". Pontosabban,szerencsés esetben,komoly anyagi áldozatok árán talán igen.(Nekem nem sikerült)A kemény föld hülyeség.A kemény ágy,és az "embrió póz"az könnyít a szenvedésen.Amúgy miből gondolod,hogy sérv?Egyáltalán nem biztos.Ha a fájdalom mellett zsibbadás,érzés kiesés,enyhe bénulási tünetek jelentkeznek,akkor nyomás az ideg gyógyászhoz.Más különben felesleges,max a körzeti orvos.Kapsz kenőcsöt,gyógyszert,egy hét pihi,és kész.Nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani egy kis derékfájásnak.Viszont,ha lesznek járulékos tünetek is akkor már baj van.
2013. febr. 9. 17:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Voltam körzet orvosnál, annyit mondott, hogy lumbágó. Felírt gyulladáscsökkentőt meg fájdalomcsillapítót. Kb 2 hét után elmúltak a fájdalmak, azóta szerencsére nincs gond. (lekopogom)
2013. febr. 9. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!