Hogyan tudom a hátam kiegyenesíteni?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom a hátam kiegyenesíteni? Érdekel minden ötlet mert nagyon fontos lenne számomra. Sajnos még fiatalon (15-16,évesen) tróger mód jártam és most így 21 évesen gőrbe lettem kissé. Jelenleg a partvis nyelet is a hátamhoz rakom és a kezeimmel átkulcsolom a partvis nyelet és ugy vagyok napi kb 1-2 órát. Minden megoldás érdekel, akár ami még örüétségnek is hangozhat. Előre is köszönöm minden válaszolónak.2013. jan. 22. 20:01
1/2 anonim válasza:
Gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni emlékeztető hevedert, ami segít egyenesen tartani a gerinced, ruha alatt simán lehet hordani.Ez addig hat amíg rajtad van. Magadnak pedig a hátizmaidat meg kellene erősíteni, úszás, kondi, hátizom erősítő torna vagy jóga. Úgy gondolom, hogy amit a heveder javít rajta azt aktív izomzattal meg is kellene tartani, így éri meg.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.
2013. jan. 22. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!