3 hónapja fáj a derekam, gyúrok, lehet hogy attól?
17 éves fiú vagyok, kb. 3 éve gyúrok, de még sosem fájt a derekam. Soha nem tornáztam a törzs merevítő izomra, de lehet hogy az a baj, mert gyenge a gerincem.
Ha suliba ülök akárhogyan egyenes háttal, meggörbülve, bárhogy ülök fáj. Ha fekszem akkor nem fáj, de ha reggel felkelek már 1 óra után elkezd fájni ha ölök. Van mikor sétálok is akkor is fáj.
Szerintem az edzéstől van és félek hogy öregkoromra bajba leszek, mert elkopnak a csontok és felállni sem fogok bírni. Szétszoktam mozgatni gyúrás előtt, nyújtani.
Valaki írja meg hogy mi lehet a baj vagy akinek ugyan ilyen problémája volt. Köszönöm
Szakemberként válaszolok.
A derékfájás nem egy betegség, hanem egy tünet, amit nagyon sok minden okozhat. Ezért önálló ötletelés helyett ki illene vizsgáltatni (szakemberrel). Semmiképpen sem interneten írogató laikusok szerint kezelni. Kezelni azt, amit amúgy látatlanban nem tudunk, hogy mi okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!