Mikor mész orvoshoz, ha nincs időd?
A héten egy csomó dolgozatot kell írnom, ráadásul már így is hiányoztam 100 órát.
Minél hamarabb el kéne mennem a háziorvosomhoz, aztán kardiológiára és gasztroenterológiára is. Ez minimum 3 nap, ha 24 órás vérnyomásmérőt kapok, akkor 4 nap...
Tehát már megint majdnem 30 óra hiányzás, de egyszerűen nagyon sz@rul vagyok, de nem akarok mindig hiányozni :(
Mit tegyek? Minden este rosszul vagyok, volt, hogy elájultam...
És a legjobb, hogy hiába van 5-ig a háziorvosom, ha én nem érek oda addigra, mert aznap 9 órám van...
Kapok majd új vérnyomásgyógyszert, akkor rá 2 hónapra megint 24 órás vérnyomásmérő, megint 2 nap hiányzás.. :S
nagyon elegem van már ebből..
Háziorvoshoz akkor menj, amikor nincs 9 órád.
A szakrendelésekre meg késő délutánra, estére kérj időpontot.
Mindig délre kapok időpontot. Reklamálni meg csak nem fogok, mikor mások 4-5 hónappal későbbre kapnak időpontot...
Amúgy se mennék úgy semmiképpen suliba, hogy 15 percenként vérnyomást mér..
Dehogy beszélek, hát hogy beszélnék, mikor múlt év májusában amikor ott voltam és felvette a telefont, azt mondta a betegnek, hogy legközelebb csak ez év februárjára van időpontja?
Engem 8 hónappal később fogadtak volna, ha anyám nem egészségügyben dolgozik és nem könyörgi ki..
Akkor ne várd a csodát...
Ha anyukád EÜ-s akkor azt is el tudná intézni, hogy az orvosi vizsgálatok időpontjai ne ütközzenek az iskolával.
A 24 órás vérnyomásmérővel meg lehet menni bárhová...
Az egészség fontosabb, meg ha van hiányzásod az sem évismtélés hanem akkor tehetsz osztályozó vizsgát.
Figyeljél ha neked az jobb hogy mindig rosszul vagy, összeesel, és ezért komolyabb gondod lesz amivel akár napokra sőt hetekre is kórházba kerülhetsz az mennyivel jobb?
Meg a 24 órás mérővel nyugodtan mehetsz iskolába. Oké hogy időnként mérni fog, de hát nem jelent az semmit ugyanúgy tudsz figyelni, jelen tudsz lenni, legfeljebb megmondod a tanároknak hogy ez van legyenek elnézőbbek kivételesen az nap, hogy nagyon ne terheljenek le. Meg inkább most derüljön ki az oka a dolognak minthogy pár évvel később amikor már nehezebb kezelni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!