Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek van még eltörve a csontja?

Kinek van még eltörve a csontja?

Figyelt kérdés
Én tegnap törtem el a bokám felett?Ti nektek hogy történ fáj-e még?

2013. jan. 22. 14:45
1 2
 1/13 anonim válasza:

Én régebben törtem el egyszer a kisujjamat.

nagyon rossz volt...

kb 2 hét alatt teljesen rendbe jött.:)

2013. jan. 22. 15:06
 2/13 anonim válasza:
Velem is régebben történt, leestem egy lóról és eltört a jobb felkarom, egész fent. Nem tudták begipszelni, ezért csak kötözgették, mint egy kényszerzubbony. A törés után 3 héttel pedig ráestem arra a kezemre egy köves úton :) Elég kellemetlen volt, de ki lehetett bírni. Jobbulást!
2013. jan. 22. 15:19
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen nekem meg még 6 hét van hátra de valahogy kibirom!? :S most itt fekszek az ágyba a tv elött telefonnal a kezembe :S
2013. jan. 22. 15:23
 4/13 anonim válasza:
Kereshetnél valami fekvés-kompatibilis hobbit, ha nem akarsz folyamatosan tv-zni; olvass, rajzolj, kötögess, fejts rejtvényt, ilyenek. Túl lehet érni, kitartás :)
2013. jan. 22. 15:32
 5/13 anonim válasza:
bocs, élni*
2013. jan. 22. 15:33
 6/13 A kérdező kommentje:
Értettem de már rohadt uncsi :D kötni nem fogok ugyan is 16/f
2013. jan. 22. 15:37
 7/13 anonim ***** válasza:

Olvasgasd a kötelező olvasmányokat, tanulj nyelvet, ilyesmiket csinálhatsz.

Nekem is volt már eltörve a lábam, pocsék dolog, de valóban túlélhető, ne ess kétségbe nagyon azért! :)

Mikor kapsz járógipszet? Azzal suliba is mehetsz már majd.

2013. jan. 22. 15:50
 8/13 A kérdező kommentje:
Csütörtökön megyek végleges gipszre!Sztem az talán 4-hét lesz!Aztán utánna járo gipsz.De a doki egy .l. fej volt!
2013. jan. 22. 16:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem törés, hanem Achilles-szakadás miatt van most gipszben a lábam :(

Annyira nem fáj, pedig műtötték is. 10 napig volt gipszsínem az elején, aztán 8 hét járóguipsz van most.

2013. jan. 22. 17:08
 10/13 A kérdező kommentje:
ajajaj!!! Utolso gyógyulj hamar!Az még rosszab mint a törés!!!Remélem hamarabb leszünk gipsz nélkül mit ahogy az orvosok mondták!Jobbulj!Nekem csak egy kicsit fáj!De sztem neked is nem?Meg elfáradt a jobb lábam amelyik eltört és fennt a combomnál tikkel!Jó érzés :D
2013. jan. 22. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!