Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ekcémások! Ti mit tesztek,...

Ekcémások! Ti mit tesztek, hogy a mosogatószer ne csinálja ki a kezeteket? Vagy milyen márkát használtok?

Figyelt kérdés
az enyém folyamatosan száraz, vörös, nagyon kellemetlen :( Jar-t használok
2013. jan. 21. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Próbáltad már a Cetirizin HEXAL nevű gyógyszert? Ha nem, akkor ne is tedd, mert semmit sem ér. Nekem ekcémára adták, 3 bőrgyógyászhoz mentem el + 2 orvost kérdeztem meg, mindegyik azt mondta, hogy jó lesz (fura, mert a gyógyszer tájékoztató lapján nem említik meg az ekcémát!). Fél éve szedem, semmit sem javult, felesleges pénzkidobás.

(Válaszom tájékoztató jellegű, ha úgy döntenél, hogy kérsz rá valamiféle gyógyszert)

2013. jan. 21. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Dm-ben szoktam sensitive mosogatószert venni.Ilyen utántöltős zacskóban van.
2013. jan. 21. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Gumikesztyűt használok.
2013. jan. 21. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak kesztyűben tudok mosogatni.
2013. jan. 21. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, gumikesztyű,de az is óvatosan! Az ekzemások zöme érzékeny a gumira is! Gumikesztyű alá cérnakesztyűt kell venni,sőt érdemes valamilyen krémmel(de csak gyógyszertári pl.hydrophil.non ion.)bekenni.
2013. jan. 21. 22:53
 6/8 A kérdező kommentje:

De én utálom a gumikesztyűt. :( És ügyetlen vagyok benne...

Köszi a válaszokat!

2013. jan. 21. 23:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Megértem,h nem szereted,de ha az ekzemád összefügg mosogató,tisztítószerrel, akkor mást nem tehetsz.Csak akkor lehetsz tünetmentes,ha nem érintkezel a kiváltó anyagokkal. :(
2013. jan. 22. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Még valami! Ha chrom, nikkel, v. kobalt érzékenységed van, az minden tisztítószerben (még a szappanokban is) benne van. Tehát teljesen mindegy melyiket használod.
2013. jan. 22. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!