Ekcémások! Ti mit tesztek, hogy a mosogatószer ne csinálja ki a kezeteket? Vagy milyen márkát használtok?
Figyelt kérdés
az enyém folyamatosan száraz, vörös, nagyon kellemetlen :( Jar-t használok2013. jan. 21. 22:27
1/8 anonim válasza:
Próbáltad már a Cetirizin HEXAL nevű gyógyszert? Ha nem, akkor ne is tedd, mert semmit sem ér. Nekem ekcémára adták, 3 bőrgyógyászhoz mentem el + 2 orvost kérdeztem meg, mindegyik azt mondta, hogy jó lesz (fura, mert a gyógyszer tájékoztató lapján nem említik meg az ekcémát!). Fél éve szedem, semmit sem javult, felesleges pénzkidobás.
(Válaszom tájékoztató jellegű, ha úgy döntenél, hogy kérsz rá valamiféle gyógyszert)
2/8 anonim válasza:
Dm-ben szoktam sensitive mosogatószert venni.Ilyen utántöltős zacskóban van.
4/8 anonim válasza:
Csak kesztyűben tudok mosogatni.
5/8 anonim válasza:
Igen, gumikesztyű,de az is óvatosan! Az ekzemások zöme érzékeny a gumira is! Gumikesztyű alá cérnakesztyűt kell venni,sőt érdemes valamilyen krémmel(de csak gyógyszertári pl.hydrophil.non ion.)bekenni.
6/8 A kérdező kommentje:
De én utálom a gumikesztyűt. :( És ügyetlen vagyok benne...
Köszi a válaszokat!
2013. jan. 21. 23:39
7/8 anonim válasza:
Megértem,h nem szereted,de ha az ekzemád összefügg mosogató,tisztítószerrel, akkor mást nem tehetsz.Csak akkor lehetsz tünetmentes,ha nem érintkezel a kiváltó anyagokkal. :(
8/8 anonim válasza:
Még valami! Ha chrom, nikkel, v. kobalt érzékenységed van, az minden tisztítószerben (még a szappanokban is) benne van. Tehát teljesen mindegy melyiket használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!