Mit tegyek, ha csak 1 hónap múlva tudnak fogadni?
Figyelt kérdés
Gyomorhurutom lett a vérnyomáscsökkentőtől, minden egyes nap szenvedek, mert rosszul vagyok. Most is, de már annyira kifáradtam, hogy már a fájdalomhoz sincs erőm..
A kardiológiára 1 hónap múlvára kaptam időpontot, de addig megdöglök ha minden nap ez lesz.. Ha meg nem szedem, akkor 180 a vérnyomásom..
mi az istent csináljak??... nagyon elegem van már... ja és máshol meg nem akarnak fogadni, mert még nem vagyok 18...
2013. jan. 21. 18:49
2/4 anonim válasza:
Ha annyira fáj, akkor kérj sürgősségi beutalót a háziorvostól és akkor már másnap tudnak fogadni, ha pedig nem, akkor meg próbálj felkeresni egy magánrendelést, persze ha van rá anyagi keret. Ott általában azért napokon belül fogadják az embert.
3/4 anonim válasza:
Sürgősségire menj be, hogy fájdalmaid vannak. Lehet pár napig ott tartanak kórházban megfigyelésen, de legalább ellátnak, megvizsgálnak normálisan. Sajnos csak akkor látják el az embert, amikor már készül megdögleni, egy mezei beutalóval akár ki is törölheted, kb. annyit ér. Nekem 3 hónapot kellett várnom egy gyomortükrözésre, és kiderült, elég nagy fekélyek vannak a gyomromban, a vizsgáló orvos meg még engem cseszett le, hogy sokkal hamarabb kellett volna jönnöm vizsgálatra, mintha az én hibám lett volna, hogy negyed év múlva adtak időpontot.
4/4 anonim válasza:
Vissza csak a háziorvoshoz.Mondjad nem birod már.
Ilyen magas vérnyomással el sem engedhet a rendelőből,be
kell hogy vitessen a kórházba.Innentől már minden felelősség őt terheli .Nem szokták ezt vállalni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!