A bal lábam kisebb mint a jobb?
Érdekes módon eddig nem tűnt fel ilyesmi, 23 éves vagyok.
Általában 38-as cipőkben járok, úgy kényelmes, de elvileg 37-es lábam van.
Nemrég vettem egy 37-es csizmát, felpróbáltam a boltban, jónak tűnt, pont passzolt a lábamra.
Sajnos valószínűleg átfagyott lábbal próbáltam fel, mert utána kiderült hogy szorítja a bal lábam... a jobbra viszont pont jó.
Vettem egy 38-as tornacipőt, most meg pont hogy a jobb lábam törte fel, mert egyszerűen csúszkál a cipőben...
Mi történhetett?
Nem cserélték össze a két cipőt a próbálgatók?
Viccen kívül: vannak, akiknek nem egyforma a két lába. Külföldön lehet is felemás cipőt venni: egyik 37-es, másik 38-as, ahogy a kedves vevő kívánja. De fél szám eltérés gyakori. Természetesen ilyenkor a nagyobbat kell venni. És fáradt, fájó lábbal soha nem menni vásárolni, mert minden felpróbált cipő megváltásnak tűnik, s hordás közben derül ki, hogy nem is komfort!
Az ember két oldala nem tökéletes tükörképei egymásnak.
Cipővásárláskor mindkettőt fel kell próbálni. Ráadásul a gyártósoron készítetteknél is lehetnek eltérések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!