Jó dolog a kozmetikus?
Nekem van pozitív és negatív élményem is.Gondolom te teljes tisztításra vállalkozol,azért aggódsz,hogy nyoma marad.Csak olyanhoz menj,akiről jókat hallottál,és tökéletesen megbízol benne.Én egyszer hetekig varas voltam egy kezelés után,és csak azon aggódtam,hogy ne legyenek maradandóak a hegek.Szerencsére meggyógyult a bőröm.
Akihez utána jártam már sokkal ügyesebben és óvatosabban végezte a tisztítást,de annak is kellett egy hét,mire rendbe jött.
Jó dolog bizony egy arc tísztítás.Ha sokat kell kinyomkodni
valószinú hogy másnap is meglátszik némelyik nyoma .
Ha magad csinálod,akár hetekre is ,de végleges nyoma is .maradhat .Lehet választani .
Bizony nem könnyű jó szakembert találni, én kozmetikusként sem értem, hogy tudnak egyes kolleginák úgy dolgozni, hogy napokig, rosszabb esetben hetekig látszik a tisztítás nyoma. Nálam ilyen sose fordult még elő, mire a vendégeim hazaérnek már nem látszik semmi az arcukon. Mindig csodálkoznak, hogy nálam miért nem fáj a nyomkodás, hisz nekik az volt a "természetes", hogy ez fájdalommal jár... Ez saját tapasztalat is...
Lehet, hogy több kozmetikust ki kell próbálnod, mire megtalálod az "igazit", de ha ez megtörtént, hidd el alig várod majd, hogy újra mehess hozzá :-) Az arcodnak fontos, hogy.szakszerűen legyen kezelve, ott majd kapsz tanácsot otthoni kezelésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!