Most, hogy holnap kezdődik a suli más is jobban fél, az új influenzától?
Kell valamit másképp csinálnom?Kicsit parázós vagyok, de tudom a gyerek nem maradhat itthon.Szerencsére, eddig nem volt komolyan beteg.Influenzás meg talán nem is volt:))De most kissé aggódok,vagy nem is tudom./Van egy picim is./
Más is így gondol rá?Vagy ti nem féltek?
Bocsi,ha hülye vagyok.
Nem vagy hülye, én is tartok tőle, mivel szakácsnak készülök, nem örülnék neki, ha rögtön az első gyakorlaton beteget jelentenék. :D
Talán jönnek okosabba, akik a másik felével nyugtatnak meg, hogy mit tegyél, már ha lehet erre készülni. :)
Jah, még le sem tesztelték normálisan mellékhatások meg szövődmények tekintetében és már mindjárt piacon lesz jó borsos áron.
Ugyanolyan mint a sima influenza, csak más a neve és ebből a pánikkeltésből marha jó a gyógyszergyáraknak, meg lehet kérni milliárdokatt "kutatásokra"
Akik meghaltak a szövődményeiben , ugyanúgy bele haltak volna a simába is, mert ezek az emberek nem az influenzába haltak bele, hanem a szövődményeibe. A bácsi is aki mo-n meghalt, szív-érrendszer beteg volt.
Normális higiénia követelményeket be kell tartani és akkor nincs gáz, sűrűbben kell kezet mosni, ha beérsz a munkahelyedre egyből. ott is többször naponta és mikor hazaérsz is egyből.
Én kórházban dolgozom, ahol minden féle-fajta ember megfordul, igen veszélyeztetett csoportba tartozunk mégsem félek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!