A hpv6 hpv11 alacsony riziko faktoru fertozes utalhat AIDS HIV fertozesre?
Gyakorlatilag a HIV fertőzésre akármilyen fertőző betegség utalhat, lehet az akár gomba is, vagy akármilyen más társbetegség. A HPV LEHET HIV NÉLKÜL IS. A társbetegségek a hiv fertőzés miatti legyengült immunrendszer miatt jöhetnek elő.
Nem hiszem hogy kell aggódnod.
Szia!
Sajnos én is HPV 6-tal vagyok fertőzött, nálam pár hét után előjöttek a condylomák, amik másoknál vagy meg sem jelennek vagy csak pár hónap után jönnek ki. Én is nagyon megvoltam rémülve, el is mentem HIV tesztre, szerencsére negativ lett. Az immunrendszered erősségétől függ, h mi lesz, de hiv-re elég kevés az esély. Nem lehet annyira könnyen elkapni azt a virust nekem azt mondták az STD központban. Mig a hpv-t extrém könnyű, addig a hiv-et nehéz viszonylag... hiába van egy kis seb mondjuk a szádban vagy a hüvelyedben, ami esetleg vérzik is, akkor sem biztos, h az ondóval való érintkezés halálos kimenetelű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!