Létezik, hogy 2-3 kiló ruhát viselünk?
Figyelt kérdés
Mostanában rászoktam, hogy reggel is ráállok a mérlegre, este is. Eddig nem foglalkoztam vele és mindig ruhában tettem. Azt hittem max néhány 10 dekát számít. Azonban meglepődve láttam, hogy levetkőzve rögtön fogytam 2 kilót. Most ez komoly? Nem érzem ilyen "nehéznek" a ruháimat. Mindezek mellett, akkor pl egy orvosi vizsgálaton, ahol számít a súly ezt figyelembe veszik?2013. jan. 20. 00:38
1/1 anonim válasza:
Persze, főleg télen, de a nyáriaknak is van súlya. Maga az anyag, + gomb, fém cipzár...
Az ember hozzászokik a ruha súlyához, de ha felveszel egy bakancsot vagy egy vastag bőrkabátot, azért annak csak megérzed a súlyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!