Miert fajhat a hasam vagbel magassaban csak bal oldalon? Lehdt belole baj?
Figyelt kérdés
Az ejjel arra ebredten hogy faj vagbel magasagban csak a bal oldalon. Mostanra mar nem faj, most nem erzem. Miert fajhatott?2013. jan. 19. 06:22
1/4 anonim válasza:
Én úgy hallottam sajnos, hogy a vakbélgyulladás általában bal oldalon fáj, mert arra sugárzik ki...
Nem tudom, igaz-e, mert nekem még szerencsére sosem volt ilyen, de az unokahúgomnak is bal oldalon fájt, meg az egyik ismerősömnek is. :S
Szerintem, ha nem múlik el a mai napon (mármint, ha mondjuk visszajön a fájdalom), akkor menj el egy orvoshoz, hogy megnézze. Simán lehet, hogy semmi egyébként, rossz lélegzetvételtől is lehet.
Ha már nem fog többet fájni, akkor semmi gond, ne törődj vele.
2/4 anonim válasza:
az nem vagbel, hanem VAKBÉL. es a vakbel jobb oldalon faj. de leginkabb a gyomorszaj kornyekere sugarzik ki. Magas lazzal jar.
3/4 anonim válasza:
Ha nem fáj nagyon, akkor lehet hogy felvagy fújódva és/vagy szorulásod van. Nekem ettől szokott nem tudom, hogy voltál-e mostanában wc-n.
4/4 anonim válasza:
Szerintem menny el orvoshoz, mond meg neki, hogy mi van.
Ő megbírja állapítani, hogy vakbél vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!