Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ma du mikor beakartam szállni...

Ma du mikor beakartam szállni az autóba nagy lendülettel kicsit elszámítottam magam és óriásit koppan az autó felső szélén. A bal oldalon ütöttem be. Azóta kicsit fáj de nem szédültem meg semmi. Lehet bajom?

Figyelt kérdés
félek mert sok rosszat hallani,vérömleny meg ilyenek. de sajnos 2x megkell gondolnom h elmegyek e dokihoz mert most nincs tb-m.

2013. jan. 4. 04:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha csak fáj, akkor talán nincs semmi különösebb baj, ez 2-3 napig is eltarthat, ütöttem már be párszor a fejem, de ha hányingered is van, vagy szédülsz, akkor lehet agyrázkódás, vagy egyéb belső sérülés is.
2013. jan. 4. 08:02
 2/3 anonim válasza:
Az asszonyomnak az orrcsontja repedt így meg. Nem egyszerű történet, a fejed az egyik legfontosabb, figyelj az agyrázkódás tüneteire (zsibbadás, hányinger, látászavar) de ezek hiánya sem lehet garancia! Gondold át a dokit, de amilyen kókányság és hanyagság van ott is, nemigen vesznek komolyan, pláne tb nélkül. Agyi CT-t súlyosabb esetekben csinálnak, tb nélkül pedig tán soha...
2013. jan. 4. 08:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már csak nagyon picit fáj, remélem tényleg nemlesz baj. AZ új munkahelyemen a héten leszek bejelentve. Pont rosszul jött ki ez a kis baleset :D
2013. jan. 4. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!