Ugye attól még nem fogok meghalni? Nagyon félek. Holnap megyek orvoshoz. Van egy anyajegyem, ami körül piros lett a bőröm. Az anyajegy picike azis pirosas, és a kis dudor közepén ott egy nagyon pici fekete pötty.
Ha nagyon kicsi a folt, akkor meg rak eseteben sem lehet egy kesoi fazisban, tehat meg nem komoly a baj. Mindenkeppen menj el egy borgyogyaszhoz es nezesd meg vele, minnel hamarabb!!! A rakot a korai fazisokban meg viszonylag konnyen lehet kezelni, mivel meg nem terjed at mas szervekre!
Minden jot!
összesen majdnem 8mm
de a kis dudor körül van egy kör ami bőrszínű és utána van kicsi pirosas folt
Mivel nem vagyok orvos nem tudom megmondani, hogy komoly-e. Meg egy orvos se tudna vizsgalat nelkul. En ugy tudom, hogy az ilyen dolgok akkor veszelyesek amikor mar 3-4 centisek, es vereznek, vagy hamlanak, esetleg furan (nem szimetrikusan) fejlodnek, vagy elszinezodnek. Lehet, hogy csak az immun rendszered reagal a napfenyre maskepp (ilyen embert ismerek). Ettol fuggetlenul menj el holnap borgyogyaszhoz es nezesd meg vele! Az ilyet (barmennyire valoszinutlen hogy komoly a baj) kar kockaztatni!
Minden jot!
ettől a kis anyajegytől akarsz meghalni?
hát, nemfogsz.
valszeg a naptól lett ilyen, vagy pedig kaparásztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!