A hörim mostanában nagyon sokat vakarózik és megnéztem h mi lehet az oka. Aztán így a bőre alatt találtam is rengeteg kis apró fekete pontocskát egyhelyen sűrűn kb 50et ien anyajegy szerűen! Mi lehet?
Lehet hogy anyajegy? Egyáltalán nem lennék ebben biztos. Akkor mi?!SOS! nagyon aggódomm miatta!Ne találgatásokat írjatok hanme konkrétat és lehetőleg olyan aki ért hozzá vagy az ő hörijének is volt iene vagy hallot iesmiről..Előre köszönöm!
Egy elkeseredett hörcsögtulajdonos aki nagyon aggódik a hörijéért aki...nagyon-nagyon szeret<3 :(
Hello, én ezt találtam nemtudom hogy segít-e, remélem.
Köszi a kommenteket!:) MI van akkor ha atkás a hörim? az baj?? én ienekről még nme hallottam...:S :D
Aki tud segítséget az még írjon!Köszi
Ha fekete kis pontokat találtál, akkor az 100% hogy bolha. Az atkának nincs ilyen "ürüléke", az a bőr alá megy, és kihullik a szőre..észrevennéd ha az lenne..olyan mintha gombás fertőzése lenne.. amúgy meg ember is elkaphatja!
Szóval bármilyen vicces is de valószínű bolhás.:D
Amit tehetsz az annyi hogy vagy elviszed állatorvoshoz (kicsit dárga)
Vagy elmész egy állatkereskedésbe, lehet kapni élösködő elleni cseppet hörcsögök számára! Azzal lekezeled és kutya baja sem lesz.:) nézd pl ilyet: [link]
HA nem múlik el..akkor csak állatorvos marad..
egy szóval a sok kis pon a bőre alatt bolha? ami nem tudom hogy kerülhetettb oda de ez most nem számít
nagyon köszi a segítséget...bár a kedvem ettől ugye nme lett jobb de természetesen teszek ellene
amúgy ha nem kezelem akkor mi lesz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!