Abból származhat valami bajom ha túl sok vizet iszom? (kb napi 4-6l)
Nem, csak többet kell járnod a mellékhelységbe.
Amúgy ez azért elég sok, ha szomjas vagy és azért iszol ennyit, akkor én nézetnék a helyedben egy vércukorszintet. Ha pedig célzottan iszod pl fogyókúra, méregtelenítés, akkor nem mondtam semmit. :)
4 liter talán még normális, de a 6 semmiképpen sem
És igen, bele lehet halni a túlzott vízivásba! Nem csak megfulladni lehet benni.
Egyszer volt is hír nem olyan régen, hogy egy rádió azt hiszem csinált egy vízivő versenyt, valami kütyüt nyert volna a nyertes. Egy családanya megakarta nyerni a gyerekeinek azonban a rengeteg víztől sokkot kapott és belehalt. Olyan mértékben hígult gondolom a vére a hatalmas folyadék beviteltől, hogy az már nem tudta ellátni a feladatát, legalábbis én ilyesmire tudok gondolni.
Ha nem vagy hozzászokva ilyen mennyiségű folyadék fogyasztásához, akkor én nem javasolnám, ha pedig ennyire szomjas vagy, akkor ott tényleg más probléma lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!