Gerincferdüléssel lehetek fodrász? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Felvettek egy fodrász suliba, és kellett kérni a helyi orvostól egy papírt, miszerint egészséges vagyok. Az orvosnő azt mondta, hogy nem a legjobb választás, de azért aláirja, hogy egészséges.Most tökre félek, hogy esetleg nem lehetek fodrász, mert kiderül a tanároknál, hogy gerincferdüléses vagyok (egyébként látszik azért, mert nemvagyok egy egyenes alak:/) Most akkor lehetek fodrász, vagy pedig irassak papirt a helyi orvosnővel, hogy gerincferdüléses vagyok, és ezt a papírt "elfogadnák" a suliban? Úgy, hogy közben tanulhatom a fodrász szakot?:/ SEGÍTSÉG MIT TEGYEK?=/2009. aug. 30. 12:01
1/2 anonim válasza:
Nem hinném, hogy egy gerincferdülés probléma lehet. Én fodrászomnak is ferde a háta, de neki nagyon, pedig még fiatal.
2/2 anonim válasza:
Fodrász lehetsz, csak azért nem ajánlják, mert egész nap állnod kell, és ha a papirt bemutatod hogy gerincferdülésed van, lehet nem ajánlják a szakmát.
Te döntésed, ha birni fogod, inkább ne mutasd a papirt, bár a ferdülésnek nem tesz jot az egész napi állás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!