Az ujjropogtatás milyen következményekkel járhat?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja, hogy remegni fog a kezem, valaki azt, hogy semmi bajom nem lesz, véleményeket és indokokat is kérnék.2009. aug. 29. 23:23
2/10 anonim válasza:
Kilazul.
Én ropogtattam gyerekkoromban. Most 90 fokban felfele is hajlik.
3/10 anonim válasza:
Hát ha idegesiti a közeledben lévőket akkor....
Nekem föláll a szőr a hátamon mikor vki ropogtatja.
5/10 anonim válasza:
Semmilyen következménnyel nem jár. Ez csupán az izületekben keletkező vákuumhatás hangja. Én 30 éve ropogtatom (persze csak időnként).
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, valakit valóban idegesit ez. Engem az izgat, hogy egészségügyileg milyen hatásai vannak,azaz valóban remegni fog a kezem, vagy akármi más.
2009. aug. 30. 12:37
7/10 anonim válasza:
Én 8 éve ropogatom, és nagyon nagyon enyhén remeg a kezem. De semmi, nem gyengébb a kezem, nem szokott fájni, sőt, ha nem ropogtatom ki, inkább akkor fáj, és elgémberedettnek érzem. A nyakammal, a gerincemmel, a térdemmel a bokámmal, a szegycsontommal, és a csuklómmal is ez van. xD
8/10 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom, ha sokszor ropogtatom akkor kilazulnak az izületeim és majd remegni fog a kezem.
9/10 anonim válasza:
Én is egy ideje ropogtatom a kezem a csuklóm plusz a szegcsontom.Mellette aktívan sportolok úgyhogy eddig még nem volt gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!