Milyen következményekkel járhat ha Dalsan (Citalopram) hangulatjavító szer szedése közben füvezek?
Igazán köszönöm az építő jellegű válaszokat, körülbelül több éve nagyon elfásult vagyok már, de nemrég jutottam el arra a szintre hogy tényleg mindent leszarok, a rémálmok éjjeli halucinációk már ígyis megvoltak a szedés előtt, a libidó csökkenés is, bár régebben is szedtem egy gyengébb fajtát (Stimulton)lehet hogy ettől csökkent a vágy ?
Most komolyan elgondolkotom érdemes-e, köszi mégegyszer
"Hangulatjavito"! Tehat a Te hangulatodat megvaltoztatni egy kulso szerrel nem tudod, esetleg elkabitani fogod magad.
A Te hangulatodat csakis egyedul Te tudod megvaltoztatni, tehat tegyel lepeseket, hogy maskeppen elsz pl.
Keszits programot, jarj tarsasagba, legyen hobbit, mozogj rendszeresen. Mindig arra torekedj, hogy lekosd magad, de olyan dolgokkal, amik erdekelnek, es szereted is csinalni. Nagyon fontos az, hogy megtalald onmagadat es torodj magaddal.
Ez a gyogyszer valoszinuleg, hogy altat, illetve segit abban, hogy a remalmaid megszunjenek, de maga az eletmododat nem fogja megvaltoztatni.
Hangulatjavito teakevereket tudsz venni, amit naponta 2xer kell fogyasztani, s ennek van nyugtato hatasa, s igy az esti tea mar gondoskodik is arrol, hogy nyugodtan aludj, viszont napkozben mindig ugyelj arra, hogy ne legy tetlen, tehat mozogj es elj nyitottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!