Sclerosis multiplex betegséget állapítottak meg a nagyapámnál szegény borzasztóan szenved mit tegyek hogy jobban érezze magát?
Kerestem a cikket, de nem találtam. Amit mondani tudok az, hogy biztosan téves diagnózisod volt, nálam Mr vizsgálat után is csak gyanúm volt, mert először egy másik betegségre gyanakodtak, később derült ki, hogy ez SM. Ezek a tünetek sok más betegségben észlelhetők. Magyarországon több orvos is nyíltan megmondta, hogy ez nem gyógyítható, csak szinten lehet tartani.
Kanadában élek, itt részt veszek kutató programban, amivel én is több emberrel együtt segíteni próbálunk újabb gyógyszerek fejlesztésében SM betegek részére. Itt is megmondták az orvosok, hogy ez nem gyógyítható, de szinten lehet tartani gyógyszeres kezeléssel, és be kell tartani egyéb orvosi utasításokat.
Nem tudom, hogy hova jártál orvoshoz, de téves diagnózist kaptál az teljesen biztos. Vannak olyan betegségek amihez nem elég a hit, és ez sajnos egy olyan betegség. Nem vitatkozni akarok, de minden SM betegnek tudnia kell, hogy be kell tartani az orvosi utasításokat, és persze hinni kell, és bízni, hogy nem lesznek további shubok. De a hit ebben a betegségben nem gyógyít sajnos.
Én komolyan örülök, hogy te meggyógyultál, de biztosan valami más volt a betegséged neve, és elszomorít, hogy téves diagnózis miatt, úgymond "bolondítanak" téged.
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!