Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vedoolatasok mennyire karosak?

Vedoolatasok mennyire karosak?

Figyelt kérdés
Van egy par ismerosom es ok kifejezetten ellenzik az oltast es nem is engedtek beoltatni a gyermekeiket mert az oltott gyermekek sokkal betegeebbek es rengetek karos hatasa van a vedoltasnak csak eltusoljak...En is olvastam errol nagyon sok mindent eleg ijeszto dolgokat irnak.

2013. jan. 16. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

rengeteg olyan betegség kezd visszatérni, ami igen komoly problémát okozott mondjuk a középkorban, és kik miatt? azok miatt, akik nem oltatják be a gyerekeiket. nem véletlenül vannak KÖTELEZŐ védőoltások. gondolj csak a gyermekbénulásra, vagy a torokgyíkra. akik abba a hitbe ringatják magukat, hogy ezek a betegségek már eltűntek, tévednek, azért nem betegszik meg bennük senki, mert van ellene oltás. aztán majd találkoznak egy külföldivel, vagy külföldre utaznak, és meghalnak valami triviális bajban, mert a kedves szüleik féltek egy kis szuritól.

ijesztő dolgokat írnak, persze, mert valakinek az az érdeke, hogy az ő gyógyszereit vegye, és ne a védőoltást.

nem kell minden létező oltást beadatni, mert az tényleg nem feltétlenül kedvező, de a kötelezőket mindenképp!

2013. jan. 16. 18:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Édesanyám 2 héttel azelőtt kaptam el a gyermekbénulást, hogy a Sabin-cseppet szabadalmaztatták volna. Én most 2 hétig 40 fokos lázzal feküdtem otthon influenza miatt, és aki azt állítja, hogy nem egy halálos betegség, az igen felelőtlenül mond ilyet, a spanyol nátha is egy sima influenza volt, és mi lett az eredménye. Annyi szövődménye lehet, főleg a tüdőgyulladás, hogy inkább egy oltás, mint ez a betegség, a "kis lázat ki lehet bírni" kategória az a megfázás, ez attól 100x rosszabb, szándékosan nem tenném ki ennek a gyerekem. Ezen túl van még egy rakat betegség, amikről nem is tudnak már az emberek, mert a védőoltsáokkal visszaszorítottuk. Igen, olyan is van, akinek az oltás okozott gondot, 100000ből 1 esetben, viszont ha nem lennének oltások egyáltalán, minden 2. gyermek meghalna.
2013. márc. 18. 10:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak egyetlen kérdésre válaszolj: ha majd a gyermekparalízis miatt egy életre tolókocsiba kényszerült gyereked 18 évesen, megkérdezi tőled hogy miért hagytad hogy emberi ronccsá váljon, mit fogsz neki mondani?
2013. márc. 19. 00:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Keves utolso...az en gyerekem be van oltva pedig itt nem is kotelezo a vedoltas.Csak nagyon sok helyen irnak rola sok rosszat es ledobbentem.Azert irtam ki a kerdest h megtudjam van e itt olyan anyuka aki ezekkel egyet ert??!!!Vagy esetleg tapasztalata valakinek h mondjuk oltas utan lett szenvedett maradando karosodast a gyermeke.Bar remelem h nincs ilyen csak szerettem volna tudna.
2013. márc. 19. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!