Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan, aki fél a haláltol?...

Van olyan, aki fél a haláltol? Milyen utána? Stb.

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 20:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem érdemes félni tőle, az csak olyan semmilyen, se rossz, se jó. A jó életnél rosszabb, a rossz életnél jobb.

De ha jól élsz, akkor nem hagysz ki semmit az életedből, és mire odajutsz, nincs semmi amit még meg akarsz próbálni, vagy amit máshogy csináltál volna. Kész vagy rá, és jöhet.

Hirtelen halált viszont senki nem akar magának, pláne erőszakos halált. A természetestől nem kell félni.

2009. aug. 30. 12:15
 12/16 anonim ***** válasza:

"De ha jól élsz, akkor nem hagysz ki semmit az életedből, és mire odajutsz, nincs semmi amit még meg akarsz próbálni, vagy amit máshogy csináltál volna. Kész vagy rá, és jöhet."

Pont ezt mondom, hogy mindenkinek ilyen épületes gondolatai vannak, amíg nem reális lehetőség, hogy nemsokára jön a halál. mihelyt közel a halál, ezek a szép és meggyőző gondolatmenetek sz*rt sem érnek.

2009. aug. 30. 14:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Amikor már a halál kapujában vagyunk, mindenki fél, ez biztos.
2009. aug. 30. 14:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Én attól félek, hogy hirtelen halok meg, és akkor nem fogom tudni, hogy meghaltam, csak olyan lenne mintha aludnék, álmodnék vmit és soha nem ébrednék már fel, csak azt gondolnám h egyszer majd felébredek, közben meg már rég el lennék temetve...:S
2009. aug. 30. 15:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a jobb ha hirtelen halsz meg, fájdalom nélkül. Mennyivel jobb az a tudat, hogy hónapok, hetek, vagy már csak napok vannak hátra és komoly fájdalmaid vannak? Nem fogod várni, hogy felébredsz, miközben már el vagy temetve, mivel leáll az agyműködés, leállnak a szerveid, nincs tudatod, nincs érzékelés, semmi nincs ott már. Olyasmi lehet, mint amikor nagyon mélyen alszol és amikor reggel felébredsz, semmire nem emlékszel. Csak ugye ha meghalunk akkor nincs reggel, nincs felébredés. Ezért kell örülni minden kis apróságnak, annak ha felébredsz és süt a nap, vagy szálingózik a hó, a madárcsicsergésnek, a friss reggeli illatnak és még sorolhatnám. Ezért nem kell bántani másokat, morogni egymásra, pitiáner dolgokon veszekedni, mert bármilyen pocsék is tud lenni időnként az élet, valahogy mégis nagyon sokan ragaszkodunk hozzá és félünk attól, hogy egyszer majd bevégeztetik.
2009. aug. 30. 17:58
 16/16 anonim válasza:
Én is félek de én abban reménykedem hogy a tudósok majd megtalálják a megoldást . Amúgy 27 éves vagyok.
2020. nov. 29. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!