Aranyerem lenne?
Figyelt kérdés
Minden "nagy" dolognál elég komoly vérzést tapasztalok, sokszor fájdalommal is jár. Én aranyérre gyanakszom, de lehet más probléma?
Hogyan kezelhetem hatékonyan?
2013. jan. 15. 15:01
1/10 anonim válasza:
Lehet végbélrepedés is, ha komoly vérzéssel jár, akkor inkább menj orvoshoz, hogy megfelelő kezelést kapj rá.
2/10 A kérdező kommentje:
Milyen orvos foglalkozik az ilyen problémákkal?
2013. jan. 15. 15:06
3/10 anonim válasza:
Ha egyébként is vannak fájdalmak,nagyon aranyér gyanus
Orvos is csak kenőcsöket kúpot ir fel .Talán még Tb támogatás sincs rajt,kérni kell a patikában.
Lassan már úgy is oda írányitanak mindenkit
4/10 A kérdező kommentje:
Azért félek az ilyen kúpoktól, krémektől, mert csomó ismerősömtől hallottam (nők), hogy szőrösödést tapasztaltak. Én is nő vagyok, nincs hormonproblémám, de nagyon sötét és erős a szőrzetem, nem szeretném ha még rosszabb lenne. :/
2013. jan. 15. 15:12
5/10 anonim válasza:
Proktológus foglalkozik a popsi gondokkal.
6/10 anonim válasza:
5ös vagyok. Nem csak krémeket és kúpokat ír fel a doki. Engem pl műtöttek. Amíg terhes voltam addig használtam sperti krémet, de az vény nélkül kapható és csak tüneti kezelést nyújt.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. jan. 15. 15:25
8/10 anonim válasza:
Ugy gondolom akit műteni kell ott már nagy gond van
Ott már a tüneti kezelések nem elegendőek,azaz kenőcs kúp használata
9/10 anonim válasza:
Műteni kellene minden aranyeret, mert a krém meg a kúp ideig-óráig húzza csak vissza és akinek kijött egyszer, annak ki fog jönni többször is. Engem kb fél éve műtöttek, azóta nincs vele bajom. Ambulánsan csinálják és kb 10perc.
10/10 anonim válasza:
Nálunk a sebészetre kell menni aranyérrel, proktológiára beutaló kell, ha ő úgy gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!