Lehet aranyerem van?
Figyelt kérdés
16 éves fiu vagyok a 1 lehte a szartam elég nagyot másnap reggel fájt a segglukam olyan mintha egy a pattanás vagy egy a kinövés lenne lukaom fáj ha lök az elején nem kentem de ha összehuzom segglukam akkor általában fáj mit csináljak
általában keményet szarok de 1 héttel ezelőtt elösször kicsi jött és puha aztán nagy és otromba volt vagy 5 centi az átmérője szégyenlem bevallani de most lehet hogy az van?
2012. okt. 30. 19:44
1/5 Andizsuzsi válasza:
Valószínűleg berepedt a végbeled. A székletedet (így hívják, őket, ha közösségben beszélsz a témáról) minél előbb rendezd, mert komoly következményei lehetnek.
2/5 A kérdező kommentje:
bocsánat csak féltem lehet mert most pl eltünt a fürdés után meg közben mint valami csokival bevont mazsola olyan most és az anuszom felőli oldalom csip ha hozzáérek olyan mint amikor a borotválkozás után az arc szesz bele megy a sebbe nygyon köszönöm és bocsánat nagyon megnyugtatál
2012. okt. 30. 20:33
3/5 A kérdező kommentje:
hát eszek összeviszsa hust csoit mindent sokat is eszem de nem iszom olyan sokat mint amennyit eszek lehet azért kemény
2012. okt. 30. 20:34
4/5 Andizsuzsi válasza:
A csoki nem igazán tesz jót ilyenkor. Egyél sok rostot, és igen, a folyadék is nagyon fontos. Ne hanyagold el, mert komoly fekély alakulhat ki belőle.
5/5 A kérdező kommentje:
Az nem jó! :// köszi mindent
2012. okt. 30. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!