Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez gerincsérv lenne? 20...

Ez gerincsérv lenne? 20 évesen? Sos

Figyelt kérdés
a nyakamnál tapintható egy csigolya, mai kicsit jobban kitüremkedik a többinél. csak azért gyanakszom, mert mostanság zsibbad a lábam.Ilyen fiatalon lehet ez a probléma?

2013. jan. 15. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:
A nyakadnak semmi köze nincs a lábadhoz :) ! Ha zsibbad a lábad akkor ágyéki gerincsérved lehet, a nyakadnál nem tudom mit érezhetsz, de biztos nem sérv, ha az lenne nem tudnád mozgatni a nyakad, és leszakadna a kezed annyira fájna! Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, örülj még nincs az!
2013. jan. 15. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos lehet.20 éves fiúval voltam kórházba,ilyennel műtötték .Nekem viszont súlyos nyaki gerinc sérvem van,

több csigolyát is érintve .Ezen csigolyák műtétje nem egyszerű,igy sok esetben más módját választják az orvosok

a gyógyitásnak .

Tünetei,nyakfájás,fájdalmas lapockák,letapadt összecsomósodott izmokkal.Megdagadt fájdalmas felső karokkal ,de végig az egész kézben fájdalom van .

Az ujjak zsibbadása tökéletesen jelzi melyik csigolyával van a gond.A nyak fájdalmasan mozditható .Az ülés is fájdalmat váltki .

2013. jan. 15. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Előzőhöz,láb zsibbadás lehet gerinctől ,de nem a nyaki résztől
2013. jan. 15. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!