Egy eléggé fura kérdéssel állok elő. Még nemjöttem rá, hogy mi lehet a problémám, hát ha ti segíthettek, vagy lehet, hogy vkinek hasonló a problémája?
Figyelt kérdés
6 éves koromban kezdtem el szörösödni ott lennt, meg a honaljamon, a mellem olyan 2.osztályba(kb 8 évesen) kezdett nőni... és ez nem tudom, hogy miért van. miért kezdtem el ilyen hamar?? de a menszeszem viszonylag normálisan jött meg(11 évesen). valaki tud segíteni? tanácsot adni? milehet az oka? de most már nemzavar mert már 13 vagyok.utolértek az osztálytársaim.:D de azért kiváncsi lennék, mi lehet az oka.2009. aug. 29. 11:43
1/4 anonim válasza:
szerintem a hormonok..
a mellem nekem is 2. osztályos koromban kezdett nőni, és 12 évesen jött meg előszőr. Bár én nem kezdtem olyan korán szőrösödni, mint te (én kb 11 évesen). Van aki korábban kezd érni, van aki később
L/15
2/4 anonim válasza:
Van aki korábban kezd el szőrösödni, picit korábban "érik", mint a többiek. Ez nem probléma szerintem, mindig lehet korrigálni, és ahogy írtad, már utolértek téged a többiek, tehát már nem is feltűnő.
3/4 anonim válasza:
Mostanában lehet sokszor hallani, hogy a fuzárium nevű gomba okozhat korai pubertást. Az ilyen bio, teljes őrlésű gabonás cuccokban van ilyen. ÁLLÍTÓLAG a Madonna lánya is nagyon korán kezdett el serdülni, pont emiatt a fuzárium miatt, merthogy az anyja ugye állandóan egészséges biokajákkal tömi. Aztán hogy mi igaz ebből, azt nem tudom...
Egyébként valami hormonzavar is lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) rendesek vagytok.
2009. aug. 29. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!