Az mennyire fáj, ha közvetlen közelről pl.combon lőnek pisztollyal? Hasonlít6ó valamihez is ez az érzés?
Engem egyszer légpuskával lőttek meg régen!Csak egy nagy ütést éreztem, és kb 1-2 perc után kezdett el fájni!Nem nagyon fájt, vagyis nem nagyon emlékszem, 9 éves voltam.
25/L
Pont a kést akartam írni, hogy meg se érzi az ember! Pl dulakodás közben valaki elvágja a másiknak a nyakát de nem úgy hogy máris összeesik, csak jól beleböki a kést, az illető észre sem veszi max annyiból hogy valami meleg folyik a nyakán(a vére).
De ha pl számít rá az ember hogy itt és most megszúrnak, akkor biztos fáj, de így, hogy váratlanul éri az embert, MINDEN kibírható.
Utána xar nagyon, de a történés pillanatában szinte semmit nem lehet érezni.
reméltem hogy megkérdi valamelyikőtök.amúgy nem.de ha akarnék se tudnék nagy fájdalmat okozni neki,hisz leírták,hogy a késszúrás szinte nem is fáj.csak úgy kíváncsiságból érdekelt a dolog.:)
én mikor kenem a kiflit vajjal(:D),akkor néha így a hasamhoz nyomom a kést,és már az eléggé fáj,hát ezért kérdeztem.:P
de pisztollyal ezt nem csináltam meg:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!