Most mi legyen? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Csütörtök reggel éreztem, hogy nagyon fáj a torkom, de nem törődtem vele, mert más bajom nem volt. Végigdolgoztam a napot, de dél körül már éreztem, hogy lázas lettem. Délutánra elmúlt. Másnap is elmentem dolgozni, de már akkor nem voltam jól, de végigdolgoztam akkor is a napot. Délután elmentem ügyeletre, ahol kiderült, hogy garatmandulagyulladás okozza a panaszaim. Addigra már nem tudtam sem beszélni, sem nyelni. Hétvégére rosszabb lett a helyzet, pedig szedem az orvos által felírt antibiotikumot. Fel se bírtam kelni a láztól. Mára jobb a helyzet úgy érzem, a családom, és a munkahelyen mégis erőltetik, hogy maradjak itthon táppénzen. De én úgy érzem, hogy holnap már tudnék dolgozni. Nem szeretnék egy ilyen miatt táppénzre menni. Ugyanakkor azt sem szeretném, ha valaki elkapná tőlem. A családom arra hivatkozik, ha nem fekszem ki, akkor visszaeshetek, és soká fogok meggyógyulni. De most ilyen miatt maradjak itthon? Olyan megbízhatatlannak érzem magam emiatt...Ti mit tennétek? Elmennétek így is dolgozni, vagy itthon maradnátok?2013. jan. 13. 11:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!