Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Combom hátsó részén van egy...

Combom hátsó részén van egy érdekes anyajegy. Mi legyen vele?

Figyelt kérdés

Már évek óta ott van, kb fél centi átmérőjű, egyenetlen, szemölcsös felületű, sötétbarna, mióta felfedeztem (kb 4 éve) ugyanolyan).

Jellegzetessége volt sokáig, hogy jelezte a menstruációmat 3-4 nappal előre,azzal, hogy megduzzadt, kikeményedett, aztán egy évig nem menstruáltam ciszta miatt(felszívódott).

Most is meg van duzzadva, ami miatt önmagában nem aggódnék, de most kb 3mm széles pirosas-kékes udvar van körülötte. A duzzanata 2 nap alatt minden kezelés nélkül lecsökkent a felére, de az udvar úgy néz ki, mintha véraláfutásos lenne, és ez két nap alatt is a szokásos véraláfutás-szerűen zajlik, áthajlik lassan sárgásba, és meg is nőtt egy kicsit a gyűrű szélessége.

Ez lehetséges mechanikai sérüléstől? Aloe-verával kezelhetem (frissen vágott)? Legszívesebben orvoshoz mennék, de nem tudok, se TB-m, se pénzem, mint a templom egere... És azért megdögleni se szeretnék tőle...

2012. dec. 30. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig jó lenne megmutatni egy bőrgyógyásznak.
2012. dec. 30. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
De most arra számítasz, hogy adunk kölcsön, vagy ráolvasunk és leesik, vagy mire, könyörgöm?
2012. dec. 30. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, kéremszépen, hanem hogy segítetek kitalálni, hogy felvegyem-e azt a &@#&@& privident hitelt, vagy ráér még két hónapot, amíg lesz pénzem és/vagy TB-m...
2012. dec. 30. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett az anyajegyeddel? Miért nem igényled az önkormányzattól a TB támogatást? Ilyen esetben járna, ha ideiglenesen munkanélküli lettél. Elmentél végül orvoshoz?
2013. jan. 13. 11:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem mentem orvoshoz, pár napig ragasztottam, végül normalizálódott. Pályakezdő vagyok, így nekem nem jár semmi.
2013. jan. 13. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!