Combom hátsó részén van egy érdekes anyajegy. Mi legyen vele?
Már évek óta ott van, kb fél centi átmérőjű, egyenetlen, szemölcsös felületű, sötétbarna, mióta felfedeztem (kb 4 éve) ugyanolyan).
Jellegzetessége volt sokáig, hogy jelezte a menstruációmat 3-4 nappal előre,azzal, hogy megduzzadt, kikeményedett, aztán egy évig nem menstruáltam ciszta miatt(felszívódott).
Most is meg van duzzadva, ami miatt önmagában nem aggódnék, de most kb 3mm széles pirosas-kékes udvar van körülötte. A duzzanata 2 nap alatt minden kezelés nélkül lecsökkent a felére, de az udvar úgy néz ki, mintha véraláfutásos lenne, és ez két nap alatt is a szokásos véraláfutás-szerűen zajlik, áthajlik lassan sárgásba, és meg is nőtt egy kicsit a gyűrű szélessége.
Ez lehetséges mechanikai sérüléstől? Aloe-verával kezelhetem (frissen vágott)? Legszívesebben orvoshoz mennék, de nem tudok, se TB-m, se pénzem, mint a templom egere... És azért megdögleni se szeretnék tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!