Olyan füldugó, ami rendesen szigetel, hol érdemes venni?
Figyelt kérdés
Erős horkolás ellen kellene.A gyógyszertári, stb.szivacsos,és munkavédelmi kilőve.Már próbáltam.
Van itt valaki, akinek bejött vmelyik ,és tud aludni a horkolástól a segítségével?
2013. jan. 13. 06:36
1/5 anonim válasza:
Olyan nagyon jól egyik se tud szigetelni, a legjobb még a fültok, de az meg alvásra kényelmetlen, de a füldugónál hatásosabb szerintem ha egy viszonylag nagy vattát tömsz a fülkagylóba.
2/5 anonim válasza:
Hali szerintem a párodat próbáld irvoshoz küldeni hátha lehet valamit kezdeni a horkolással. Az sem állapot ,hogy te füldugóval aludj.
Egyébként én olyan bedugós fülhalgatót teszek a fülembe és zenét halkan indítva még unokahugom sírását sem hallom.
3/5 A kérdező kommentje:
Orvoshoz nem akar menni...
Bedugós fülhallgatóval meg úgyse tudnék elaludni..:)
2013. jan. 13. 08:08
4/5 anonim válasza:
Ha semmilyen füldugó nem jó,aludjál másik szobában
5/5 anonim válasza:
A viaszos, formálható füldugó a legjobb. Ilyenből én a Szundi nevűt használom, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!