Hogy mondjam el anyának?
Figyelt kérdés
Azt hiszem megjött (először, és csak azért hiszem, mert már volt ilyen, igaz, kisebb mennyiségbenm de utána kb. 2 hétig semmi). Hogy mondjam el anyának? Ilyen téren nagyon szégyenlős vagyok, és félek :(2013. jan. 11. 23:59
1/6 anonim válasza:
Ne viccelj már!! Amikor van lehetőséged kettesben beszélni vele, menj oda hozzá és nyugodtan mond el, hogy megjött az első menstruációd. Szerintem örülni fog. Ha nekem lenne lányom én valami közös programot is ktalálnék a megünneplésére, mert ez egy csodás dolog, hiszen nővé értél!!
Ha már volt "ilyen", akkor az volt az első, de sebaj!
Bátorság, legyél büszke, hogy már nagylány vagy!!
2/6 anonim válasza:
én odamentem anyámhoz,hogy "anyu,megjött" meg is mutattam neki a bugyimat,hogy lássa,tényleg az-e,ill. hogy elsőre milyen mennyiség stb jött. azt mondta "-hát igen megjött,semmi gond,veszünk betétet " és ennyi,nem nagy ügy. Megünnepelni azért szerintem túlzás. ez természetes dolog,nem valami rendkívüli izé...
3/6 A kérdező kommentje:
De nem is vagyok benne biztos, mert most megint szinte semmi x.x
2013. jan. 12. 20:25
4/6 anonim válasza:
Az első nem mindenkinek vészes ám. nekem csak kis barnás folt volt először. szerintem nyugodtan kérdezd meg anyudat :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem meg nem túlzás "megünnepelni", nyilván nem kell lakodalmat ülni, de egy süti, fagyi a cukrázdába, vagy egy mozi, közös ruhavásárlás ez alkalomból..... Az ember életében egyszer van az első menstruáció. Férjhez mehetsz többször, szülhetsz több gyereket, de ez egyszeri és megismételhetetlen. Mivel fiaim vannak, nem fogok "ünnepelni" a lányommal, de tényleg megtenném!!
6/6 A kérdező kommentje:
Holnap tesizhetek ugyanúgy?? És hogy kérjek betétet? "Anya, kéne betét?"?? Mert nem hiszem hogy suliba a papírzsepi a legjobb.
2013. jan. 13. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!