Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor sportolhatok végre?

Mikor sportolhatok végre?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hete beteg vagyok: nátha, torok, és fülgyulladás... Szóval nagyon jól összejött minden. Viszont már nagyon mozgáshiányom van, mentálisan is tiszta puhánynak érzem magam, de energiám még mindig egyenlőre a nullával, habár már sokkal jobban vagyok. Alapból mindenhova gyalog járok, itthon szoktam erősíteni, és mivel a futást télen nem tudom megoldani (sötétben érek haza, ez meg nem épp veszélytelen környék, de mindegy.) ezért gyakran szobabiciklizek, hogy legalább a felesleges energiám lekössem, meg annyira ne essek ki a kondiból. Ja plusz néha kondi. De már egyiket se voltam képes csinálni jó régóta. Sétálni szivesen mennék, csak hideg van, aztán megint rámegy valami a fülemre, megint 3 hét... Hájas disznó leszek mire meggyógyulok, úgy fogok kinézni mint egy amerikai.:(
2013. jan. 10. 15:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!