Surgos mi tortent velem az elobb?
Figyelt kérdés
Ulok a szamitep elott,eppen olvastam.Amikor hirtelen jelenleg meg most is elkeztem izzadni es nehezen kaptam levegot mintha meg akadt volna a legcsovembe.Jelenleg is nagyon izzadok.Mit csinaljak? A vernyomasom is megmertem az 137 es 73 volt.A vercukrom nem esett le.2013. jan. 9. 17:52
1/4 anonim válasza:
Ez pánikrohamocskának tűnik. Nem árt azért kizárni a szervi problémát. Ha újra előfordul szerintem kezd a háziorvosodnál. nagyon rossz érzés lehet, férjemnek volt tavaly. De olyan erős hogy bement a kórházba mert azt hitte hogy szívrohama van.
2/4 anonim válasza:
Elvittek az UFÓK! Már én is jártam így, kimerültem egy kiadós szex után!
3/4 anonim válasza:
Csabi,annyi mindenen jár az eszed,hogy ez egy pszihés zavar lehet már.Merem irni mert annyi kérdést tettél már fel
4/4 A kérdező kommentje:
en is panikrohamra gondolok.Pedig hat nem idegeskedem semmin...
2013. jan. 9. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!