SURGOS! Lagyekserv mutet utan mennyi ideig normalis meg hogy faj?
Figyelt kérdés
10 napja mutottek lagyekservvel,halobehelyezesi modszerrel.Es az a helyzet hogy meg mindig faj,mar nem is ott a mutott reszen hanem arrebb.Az orvos azt mondta hogy szepen be van gyogyulva,minden rendben,...de akkor miert faj?Mennyi ido meg mig fajni fog?mikor jovok helyre rendesen?a masik problemam,hogy tele lettem azota kiutesekkel,amire kaptam gyogyszert,de nem hasznalt,ma kell menjek allergiatesztre.Valakinek volt e mar igy?kerlek akiknek volt ilyen servmutetjuk irjanak!!!Koszonom.2011. nov. 29. 09:04
1/1 anonim válasza:
Szia.
Nekem jobb oldali volt vagy 4-5 éve, de nem hálózták. Műtét után nem tudom pontosan megmondani meddig fájt, de egy jó darabig biztos. Hat hétig otthon feküdtem, nem volt túl kellemes. Néha még ma is érzem, főleg ha időjárás-változás van. Ez van, ha egyszer megműtenek, utána már nem leszel a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!