Milyen orvoshoz kell menni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Korábbi kérdésben leírtam,de nem kaptam erre választ:S..Szóval a bal bokám ma nagyon lüktetett,mintha az erem fájna,vagy nem tudom,pár másodpercig,és jó lenne kivizsgáltatni..de nem tudom,milyen orvoshoz kell ezzel menni? Háziorvos nem sokat tud vele kezdeni gondolom..17 éves vagyok,így nyilván nem érelmeszesedés, és túlsúlyos sem vagyok,nem dohányzom stb. Semmi,ami érszűkületre utalna. Akkor mégis mi?!2009. aug. 27. 22:22
1/1 anonim válasza:
Attol h enm cigizel és satöbbi, még lehet bármi is.
sezrintem menj háziorvoshoz, csak jobban tudja hova utaljon be, foleg ha nicsen ötleted.vagy menj ügyeletre!
foleg ah foylamatosan tart!
ha nem akarsz elmenni, akkor jeget tegyél rá konyharuhába vagy zacsiba, avg törölkozovel vizesruházd!
de én elmennék helyedbe!
Pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!