Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Mien orvoshoz...

Mit csináljak? Mien orvoshoz kell ien esetben menni?

Figyelt kérdés
Valoszinüleg beleimben elszaporodott a candida... 4 honapja szedek fogamzásgátlot,és szetem vagy 3x antibiotikumot,4honap ota mindig gombásodásom van a hüvelyemnél,de mostmár 2odjára vettem canesten kombit h majd itthon meggyogyitom magam!Minden jel arra utal h beleim gombásak,puffadás is megvan a kellemetlen hasfájás , a gázképződések...:SMien orvoshoz forduljak?
2010. máj. 26. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
haziorvoshoz,es o majd tovabb kuld kivizsgalasokra,megis milyen orvoshoz kellene forulnod?
2010. máj. 26. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
ja es csinaltak beltukrozest?mert csak onnan lehet megallapitani a beleidben a candidat.
2010. máj. 26. 13:51
 3/8 A kérdező kommentje:
gasztroenterológiára...ez foglalkozik a belekkel..Nem?
2010. máj. 26. 13:52
 4/8 A kérdező kommentje:
nem nem csináltak,de erre gyanakszok h ez lehet a bajom...
2010. máj. 26. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmi extra nem történt, azon kívül, hogy felborult a bélflórád. Valószínűleg Normaflore-al helyre lehet seperc alatt hozni. Konzultálj a háziorvosoddal, szerintem első körben ő is ezt fogja javasolni.
2010. máj. 26. 13:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Gondolod?Mert nagyon megilyedtem mert ugye meddöséget is okozhat ez a betegség....És ezt kilehet kezelni ugy hogy danon activiát ezsek?
2010. máj. 26. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt is megpróbálhatod, de a Normaflore kimondottan ilyesmire van: antibiotikumos kúra utánra. Az antibiotikum kiöl a szervezetben minden baktériumot, a jókat is, a tápcstornában és a hüvelyben is. Utána jönnek a hasi panaszok, meg a hüvelygomba. Az élőflórás joghurt biztosan nem árt! Lehet, hogy helyre teszi már ez is a dolgokat, ha nem, akkor háziorvos, Normaflore.
2010. máj. 26. 14:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Jolwan köszönöm csak meg vagyok most ilyedve ,mert 4 honap az 4 honap:S Megprobálom ezt a normaflort!Köszönöm a tanácsot!
2010. máj. 26. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!